Du kan sælge dit guld online og få en god pris for dit guld. På grund af gulds farve, sjældenhed og fleksible natur har guld igennem tiden haft en høj værdi, og dette er fortsat tilfældet. Så hvadenten du sidder inde med guldsmykker, guldure eller andre guld genstande, så kan du sælge dette og få en hurtig udbetaling.

Inde på hjemmesiden Køb af guld kan du læse mere om salg af guld, men særligt også hvordan du kan lære mere om guldpriser. Fordi guld er et råmateriale som forhandles verden over, så afhænger guldpriser af det internationale marked. Læs med her, hvor du får 3 gode grunde til at sælge dit guld hos Nordisk Guld. 

1. Du kan sælge dit guld nemt og simpelt

Nordisk Guld tilbyder dig tre simple måder du kan sælge dit guld på. 

  1. Du kan besøge en af Nordisk Gulds fysiske butikker, hvor dit guld vil blive vurderet, og du på stedet vil modtage en pris på dit guld.
  2. Du kan printe et gratis pakkelabel fra Nordisk Guld, hvorefter du kan sende dit guld til Nordisk Guld. Herefter vil du modtage et tilbud på dit guld, og når du har accepteret tilbuddet vil pengene blive overført til dig med det samme.
  3. Du kan vælge at få tilsendt et guldbrev, hvori du kan lægge dit guld og sende brevet retur. Herefter vil Nordisk Guld tilsende dig et tilbud, og når du har accepteret dette vil dine penge blive overført med det samme. 

2. Skab et nemt overblik over prisen på dit guld

Inde på hjemmesiden Køb af guld kan du finde de seneste guldpriser i Danmark, som er fastsat efter guldpriserne på verdensmarkedet. Herinde vil du finde et smart redskab til at holde dig opdateret om de seneste guldpriser:

En guldpris tabel hvor du kan indtaste dit guld i vægt, afhængigt af dit gulds karat. Herefter vil du se priserne fra Nordisk Guld, som du vil kunne tjene ved at sælge dit guld til Nordisk Guld. Dette er en nem måde at få hurtigt overblik over hvilken pris du kan forvente for dit guld. 

3. Guld har altid haft og vil fortsætte med at have stor værdi

Igennem tiden har guld været et værdsat materiale, som har været anvendt til mange forskellige produkter og formål. De fleste forbinder nok guld med smykker, mønter eller værdigenstande, men igennem tiden har det også været anvendt til andre artefakter, våben og forskellige former for valuta. 

Guld er tillagt værdi på grund af dets fleksible natur og flotte farve. Guld kan nemlig smeltes og omformes, hvilket giver mange muligheder for anvendelsen af guld. Derudover har den flotte gyldne farve også spillet en central rolle i værdiansættelsen, da den er unik og flot til udsmykning, samt stærk i dets natur. 

Guld er et ædelmetal, som udvindes i begrænsede mængder hvert år. Denne begrænsning fastsætter guld som et værdifuldt materiale, da det ikke findes i store mængder i naturen. Denne værdiansættelse kan komme dig til gode, da dette betyder, at du kan sælge dit guld og få en god pris for det. 

Du kan læse videre i artiklen Sælg dit guld til os og send det gratis.