Sommerferien står for døren, og med den forhåbentligt også nogle spændende sommerferie planer, som kan få tankerne væk fra den stressende hverdag, og hen på afslapning og rolige dage. 

Uanset hvad dine sommerferieplaner er, så er det altid sandt med sætningen at ude er godt men hjemme er bedst. Og denne sætning kan gøres endnu mere sand, ved at forkæle dine møbler mens du er på ferie!

Prøv at forestille dig at tage afsted på ferie, slappe af og nyde din ferie, og så komme hjem til helt rene møbler og tæpper i dit hjem – uden at du har skulle løfte en finger! 

Hos Rene Tæpper kan dette scenarie blive en realitet. Her får du møbel- og tæpperens i topklasse til den bedste danske pris. 

Gå ind på hjemmesiden sofarens og se mere, eller læs med her og bliv inspireret. 

Forlæng dine møblers levetid

Det er essentielt at give dine møbler og tæpper en grundig rensning regelmæssigt, for at sikre dine møblers levetid. De vil nemlig føles helt som nye igen, når de først er blevet gennem renset med professionel møbelrens fra Rene Tæpper. 

Efter rensning af dine møbler og tæpper vil du se at pletter og snavs forsvinder, og farven og dybden vender tilbage. Derudover vil ubehagelig lugte forsvinde, strukturen i stoffet forstærkes og dine møbler og tæpper vil både blive desinficeret og renset. 

God service og super kvalitet

Rene Tæpper er specialister i at rense møbler og tæpper, og med mange års erfaring kan de byde på kvalitet i topklasse. Derudover tilbyder de Danmarks billigste priser på møbel- og tæpperens, og de laver gerne prismatch hvis du rent faktisk kan finde et bedre tilbud. 

Når du skal have renset møbler eller tæpper så kommer Rene Tæpper både og afhenter dine møbler, og de bringer dem også tilbage efter rensning, forsvarligt og som en del af prisen. De fleste møbler kan vaskes hurtigt, så du hurtigt får dine møbler retur igen. 

Gør-det-selv sofarens

Inden du vælger professionel sofarens fra Rene Tæpper kan du altid give det et forsøg selv. Vær dog opmærksom på at nogle rengøringsmidler kan ødelægge din sofa og så den til at se nulret og nusset ud, så følg disse råd. 

  1. Fjern først løse fnuller med en fnuller børste, og støvsug derefter din sofa grundigt. Støvsug alle overflader med et lille mundstykke.
  2. For at fjerne pletter fra din sofa kan du lave en rengørings blanding med 0,5 liter danskvand med brus, uden citrus, og 1 spiseskefuld opvaskemiddel uden farve. Dup forsigtigt denne blanding på pletterne, indtil de er væk.
  3. Tør efter med en klud opvredet i rent vand og lad din sofa tørre.