Hvem er Ecit?

Ecit er en virksomhed som tilbyder server hosting som en stærk IT partner med IT-sikkerheden i top. Med mange års erfaring kan Ecit tilbyde skræddersyede løsninger til din virksomheds behov, samt service i topklasse. Se mere på deres hjemmeside Server hosting

Hvorfor vælge en partner til server hosting?

IT er centralt for en velfungerende virksomhed, men det udgør også en stor arbejdsbyrde, som kan tage fokus væk fra andre vigtige arbejdsopgaver. 

Derfor er server hosting blevet en populær løsning, hvor en ekstern samarbejdspartner varetager al IT via deres egen server, så du får tilsidesat mere tid og rum til andre opgaver. 

Hvilke kriterier skal jeg lede efter, når jeg leder efter en partner?

Når du vil finde en partner til server hosting er det vigtigt at finde en partner med høj stabilitet og sikkerhed, som samtidig kan møde dine behov så IT-setuppet understøtter dine forretnings ambitioner. 

Møder Ecit disse kriterier?

Jam Ecit møder disse kriterier. De byder på et kvalitets partnerskab hvor du får  en løsning, som passer til din forretning. Du vælger selv om du vil flytte din data til en ekstern server eller beholde dem fysisk i din virksomhed. De hjælper med set-up og sikkerheden omkring din IT, og så sørger de også for at din IT-infrastruktur er i top. 

Hvorfor bør jeg vælge Ecit?

For det første så vil du modtage en aftale som er skræddersyet til din virksomheds specifikke behov. For det andet får i en fast lav pris som udelukkende baserer sig på jeres forbrug, og hvor du er i fuld kontrol over hostingen. For det tredje får i en løsning med syv sikkerhedslag, så din IT-sikkerhed vil være i topklasse. For det fjerde får i en grøn partner i Ecit, da Ecit har foku på bæredygtige serverløsninger. Sidst men ikke mindst får i en IT-partner med eget datacenter, så der ikke er nogle uafhængige mellemled, men udelukkende et samarbejde mellem dit eget firma og Ecit. 

Hvilke løsninger kan Ecit tilbyde mig?

Ecit har sammensat tre forskellige pakkeløsninger, som skræddersys efter din virksomheds behov:

  1. Basic pakken: Denne indeholder en dedikeret server og en backup, så i får egen lagerkapacitet og en grundlæggende infrastruktur. Denne indeholder blandt andet netværk, storage og serverhardware med hypervisor.
  2. Operations pakken: Udover de førnævnte komponenter indeholder denne også driftsservice, hvor Ecit overvåger og vedligeholder softwaren på serveren, samt sørge for at kontrollere opdateringer. I får også jeres data sikkerhedskopieret, samt vedligeholdelse og overvågning af jeres data.
  3. Complete pakken: Udover de førnævnte komponenter indeholder denne pakke også fri support og rådgivning. Konsulenter fra Ecit står klar til at hjælpe ved ønsker og spørgsmål i forhold til vedligeholdelse, ændringer og tilføjelser til server og backup. Du vil løbende have statusmøder med Ecit, så servicen hele tiden tilpasses nye behov for din virksomhed. 

 

 

Læs også 6 gode grunde til at vælge ECIT som IT-hoster hos piaskogberg.dk.