Når du skal sende større ting, der kræver mere end en kuvert, skal du kigge i retningen af en papkasse. Hos BilligEmballage.dk har de et stort udvalg af forskellige papkasser, der kan anvendes til samtlige formål, uanset hvad du skal sende eller bruge en papkasse til.

Når du skal vælge den rigtige løsning, er det naturligvis relevant at tænke på, hvad du skal sende. De mest alsidige papkasser passer til de fleste ting, men der findes også løsninger, hvor papkassen er fremstillet helt oplagt til at anvende ved specifikke ting som fx bøger. Det ville derfor være unødvendigt at gå efter en almindelig papkasse, hvis der findes en mere konkret løsning til netop det, du skal sende.

Her er tre typer af papkasser, du kan have med i dine overvejelser, når du skal finde den helt rette løsning:

1. Papkasser til alsidig brug

Papkasser til alsidig brug findes i mange forskellige størrelser, og passer derfor også til de fleste formål. Der findes dog mindre variationer af typen af papkasser, hvor du fx kan få en tykkere størrelse eller med forskellige funktioner som selvklæbende klister, så du ikke behøver at anvende tape eller andet, for at lukke papkassen.

Du finder derfor en papkasse her, der er anvendelig til dit formål, uanset hvad du skal sende. Det er en god idé at vælge en papkasse, der er lidt for stor til det, du skal sende, så du har mulighed for at pakke tingen forsigtigt ind og herefter lægge i papkassen. At have lidt ekstra plads til bølgepap, bobleplast eller andet, kan være den forskel der gør, at det du sender når sikkert og uskadt frem til modtager.

2. Papkasser til flytning

Papkasser til flytning er en anden type papkasser, der, som navnet naturligvis angiver, et velegnet til flytning og opbevaring. Disse papkasser er fremstillet med en mere særlig foldbar funktion, som gør, at bunden kan holde til mange kilo.

Papkasser til flytning kan derfor også med fordel anvendes til opbevaring af større og tungere ting, da denne type af papkasser er robuste og kan tåle meget.

3. Papkasser til mindre ting

Der findes også løsninger af papkasser til mindre ting, og skal du pakke mindre ting, er det en god idé at styre uden om de store papkasser, da du blot risikerer at ende i en situation, hvor du skal bruge unødvendigt meget ekstra fyld for at få tingen til at ligge stabilt og sikkert i spænd.

Der findes fx papkasser til bøger, film og vin, så skal du sende ting i denne størrelse, bør du derfor kigge efter disse løsninger.