Hvis du ønsker at finde en grønnere måde at køre bil på, kan du prøve GreenMobility. Med miljøvenlige og bæredygtige biler, har du mulighed for at køre klimavenligt på strøm. Det er den helt perfekte løsning, hvis du oftest kører i fx København, og skal fragte dig selv effektivt og let fra A til B. Det er også en smart løsning, hvis du skal på længere udflugtsture.

Få 30 minutter gratis

Hvis du vil prøve bilerne fra GreenMobility af, inden du kaster dig ud i den helt store tur, kan du bruge rabatkoden på deres side og få en halv times gratis kørsel. Minutter begynder først at tælle når du har sig dig ind og startet din tur, og du får hurtigt fornemmelsen af de smarte og innovative elbiler.

Smarte ebliler

Elbilerne fra GreenMobility er smarte og lette at komme i gang med. Du henter blot den tilhørende app, og via denne foregår de første praktiske skridt. Du finder en bil via appen, kan reserve den og herefter både åbne og låse bilen med appen. Du behøver derfor ikke nogen nøgle på noget tidspunkt, og du har derfor altid mulighed for at hoppe ind i sådan en elbil, præcist når det passer dig.

Perfekt til den uerfarne bilist

Elbilerne er helt perfekte til den mere uerfarne bilist. Det kan også være, at du er utryg ved at køre med gear, og her kommer elbilerne ind. Elbilerne er med automatgear, og funktionerne i bilen er enkle og lette at finde ud af. Du behøver derfor hverken interesse eller viden inden for biler, for at sætte dig i en elbil fra GreenMobility.

Priser

Der er forskellige muligheder ved leje af en elbil. Du kan vælge at køre pr. minuttakst, hvis du skal på en meget kort tur. Du kan faktisk også vælge at have en bil i flere dage, og her tilkøbe en pakkeløsning, hvor et bestemt antal minutter og kilometer er inkluderet. Denne løsning er smart, hvis du skal bruge bilen til længere tur, da du dermed er sikker på at beholde den under hele turen.

Hurtig hjælp

Hvis du skulle støde ind i problemer undervejs, kan du altid hele døgnet ringe ind og få hjælp af en medarbejder. Når du låner en elbil på den fleksible måde, som det er, er det en rar tryghed at have, når man ved, at man altid kan få fat på kompetente medarbejdere, der har styr på alt omkring den bil, du sidder i.