Overvejer du at investere i nogle AirPod Pros? Her har vi samlet en guide med nogle gode grund til, hvorfor du netop skal vælge de populære høretelefoner. Du kan også finde Billige Apple AirPods lige her.

Skift navnet på dine AirPod Pros

Du kan navngive dine AirPod Pros, hvad du ønnker dette. Selvom dette kan virke lidt meningsløst, hvis du kun har et par, er det alligevel nyttigt, hvis du har mere end et par AirPod, således at du kan skelne mellem de to par. Eller hvis du bor i en husstand, hvor alle har hver deres eget par AirPods

For at ændre navnet på dine AirPod Pros, skal du på din iPhone skal du gå til Indstillinger og Bluetooth og derefter trykke på dine AirPod Pros ud fra listen over enheder. Skriv det ønskede navn herefter.

Deaktiver den automatiske øredetektion

AirPod Pros er kloge nok til at vide, hvornår de er i dine ører og tænder derefter automatisk. Automatisk øredetektion giver din iPhone mulighed for at vide, hvornår du har taget dine AirPod Pros ud af dine ører og dermed sætter den musik på pause, som du lyttede til. Du kan dog deaktivere denne funktion ved at gå til Indstillinger og Bluetooth og derefter trykke på dine AirPod Pros fra listen over enheder. Indstil nu automatisk øredetektion fra til, til fra.

Spørg dine AirPod Pros om alt

Selvfølgelig er den store nye funktion i Apples AirPods Pros at de nu understøtter Siri. Du aktiverer blot dette at sige, Hej Siri, hvorefter Siri vil spørge, hvad du vil. Hvis du ikke er fan af Siri, kan de nye AirPod Pros muligvis ændre den måde, hvorpå du tænker på Apple assistenten. Med de nye AirPod Pros er understøttelsen af Siri gjort mere naturlig, da du ikke længere behøver at tage din iPhone frem for at kunne interagere med Siri.

Kan aktiveres med stemmekommandoer

AirPod Pros har dog udvidede Siri funktioner med nogle stemmekommandoer, som du bør kende til. AirPods Pros giver dig mulighed for at interagere med dem ved hjælp af masser af stemmekommandoer. For at bruge dem skal du blot sige, Hej Siri og derefter følge op med en af ​​de følgende kommandoer:

  • Spring denne sang over.
  • Afspil min playliste (playliste navn)
  • Hvordan er batteriet på mine AirPods?
  • Sænk eller hæv lydstyrken.
  • Hæv lydstyrken med 25 procent.
  • Ring til (kontaktens navn).
  • Sæt musikken på pause.
  • Spil noget popmusik